• Mød nogle af vores konsulenter

  Hos imidt har vi samlet en lang række specialister fra hele region Midtjylland.
  Tilsammen udgør de et stærkt hold med en bred vifte af kompetencer og
  erfaringer fra alle områder af erhvervslivet. Du kan møde nogle af vores
  dygtige konsulenter på disse sider.

 • Mød Anja Ellersgaard Basse


  Anja er uddannet civilingeniør og har været salgschef for både danske og udenlandske industrivirksomheder.

  Hun vejleder blandt andet om salg og forretningsudvikling og ved præcis, hvad der er en god dag på kontoret: Det er, når en virksomhed fortæller, at de har udviklet sig hurtigere, mere eller smartere, fordi de har anvendt den kontakt, der er blevet etableret mellem dem og en relevant samarbejdspartner.

 • Mød Kurt Bøgild Kristensen


  Kurt har både en HA og en HD i bagagen og vejleder blandt andet om strategi og internationalisering. Mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling i både Danmark og udlandet har givet ham stor viden om outsourcing, EU-støtteordninger og ”match making” mellem danske og udenlandske virksomheder.

 • Mød Svend Røge


  Svend har beklædt en række lederstillinger i det daværende ABB Scandia, ligesom han har haft sit eget konsulentfirma med fokus på ejerledelse, generationsskifte, køb og salg af virksomheder samt bestyrelsesarbejde.

  Med Svend kan du sparre om ejerledelse, men også om finansiering og krisestyring.

 • Mød Henrik Skou Pedersen


  Henrik har arbejdet som udviklingsingeniør hos Bang & Olufsen, og herefter var han 13 år hos Arla Foods i forskellige lederstillinger. Denne baggrund har gjort Henrik til specialist i vejledning om innovation og produktudvikling.

 • Mød Tonny R. Danielsen


  Tonny er specialist i eksport og internationalisering. Denne ekspertise har han opbygget gennem flere år som eksportkonsulent i Udenrigsministeriet og som ejer af to konsulentvirksomheder med speciale i internationa-lisering. Som han selv siger: ”Verden er stor. Og det samme er mulighederne.”

 • Mød Jens Bo Nielsen

  Jens Bo er uddannet civiløkonom og har både være selvstændig og salgschef i it-branchen. Han kan vejlede dig i salgets mange faser, da han har arbejdet med salg lige fra at finde nye emner til at gennemføre salget i nogle af Danmarks største virksomheder.

  Jens Bos styrke er et bredt kendskab til virksomhedens forretningsgange og udfordringer. Og så kan han hjælpe dig med innovation og med at udnytte nye digitale muligheder.