Oplysningspligt ved udfyldelse af kontaktformular

Når du indsender formularen, bliver de personoplysninger du har angivet i formularen, opbevaret og behandlet af Erhvervshus Midtjylland S/I, som er operatør på imidt.dk. Oplysningerne bliver behandlet med det formål at besvare din henvendelse, eller at sende den videre til din lokale kommune og den udbyder af erhvervsservice der er der.

Erhvervshus Midtjylland S/I (CVR-nr. 40084606), Åbogade 15, 8200 Aarhus N, info@erhvervshusmidtjylland.dk er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger du afgiver. Oplysningerne behandles fordi de er nødvendige for at udføre den opgave, vi er blevet pålagt af Erhvervs- og Vækstministeriet, Regionerne og kommunerne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e). Oplysningerne opbevares i 5 år. Du kan til enhver tid kontakte Erhvervshus Midtjylland med eventuelle spørgsmål eller indsigelser. Du har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Erhvervshus Midtjylland.

Du kan her læse om Erhvervshus Midtjyllands persondatapolitik. Herunder yderligere information om Erhvervshus Midtjyllands behandling af dine personoplysninger.

Error loading MacroEngine script (file: Offer.cshtml)