Oplysningspligt ved udfyldelse af kontaktformular

 

OPLYSNINGSPLIGTTEKST TIL KONTAKTFORMULAREN
Når du indsender formularen, bliver de personoplysninger du har angivet i formularen, opbevaret og behandlet af Væksthus Midtjylland, som er operatør på imidt.dk. Oplysningerne bliver behandlet med det formål at besvare din henvendelse, eller at sende den videre til din lokale kommune og den udbyder af erhvervsservice der er der.

Den Erhvervsdrivende Fond Væksthus Midtjylland (CVR-nr. 30089456), Åbogade 15, 8200 Aarhus N, info@vhmidtjylland.dk er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger du afgiver. Oplysningerne behandles fordi de er nødvendige for at udføre den opgave, vi er blevet pålagt af Erhvervs- og Vækstministeriet, Regionerne og kommunerne (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e). Oplysningerne opbevares i 5 år. Du kan til enhver tid kontakte Væksthus Midtjylland med eventuelle spørgsmål eller indsigelser. Du har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Væksthus Midtjylland.

Du kan her læse om Væksthus Midtjyllands persondatapolitik. Herunder yderligere information om Væksthus Midtjyllands behandling af dine personoplysninger.