Nytårskur - ErhvervSilke-borg

fredag D. 18. januar 2019, kl. 07:30 - 11:00

i JYSK Musikteater Papirfabrikken Silkeborg

Traditioner er til for at samle og forbinde. Det er derfor med største fornøjelse, vi igen kan byde velkommen til vores traditionelle, årlige nytårskur.

I 2018 slog deltagerantallet alle rekorder, og det er vores håb, at vi i 2019 – året hvor ErhvervSilkeborg har 10-års jubilæum – kan slå den rekord igen!

Årets taler er: Jacob Risgaard, stifter og medejer af coolshop.com, nordens førende department-store på nettet, Streetman.dk, Cool-Runner.dk og 8 andre selskaber. Coolshop.com findes i 8 lande og har over 1,9 mio. faste kunder. Dertil er Jacob forfatter til bogen “Min Første Million” og ofte engageret i filantropisk arbejde – bl.a. via en række velgørende Cool Car-races.

  • Dertil uddeler vi naturligvis også vores hyldest til lokale erhvervsprofiler, der gør en forskel: ErhvervSilkeborg Nålen
  • Og endelig kommer borgmester Steen Vindum forbi, for at fortælle om byrådets visioner for områdets erhvervsliv i det kommende år.

Der vil naturligvis blive rig lejlighed til at sige godt nytår og netværke til områdets erhvervsliv og politikere. Kom med til en festlig, hyggelig og god start på året.

Tilmelding

Tilmeld dig her