Error loading MacroEngine script (file: Offer.cshtml)

MATCHDAY

onsdag D. 20. februar 2019, kl. 12:00 - 16:00

Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Birk Centerpark 15, Herning

Grib muligheden for et tæt samarbejde med en studerende, når Aarhus BSS - Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ved Aarhus Universitet inviterer til MATCHDAY på campus i Herning.

I Herning uddannes bl.a. diplomingeniører med speciale i forretningsudvikling samt kandidater med fokus på international marketing. Læs mere om campus i Herning her

På MATCHDAY kan du som virksomhed komme i dialog med studerende, der matcher de kompetencer og ønsker din virksomhed er på udkig efter.

Du kan rekruttere studerende til forskellige opgaver så som:

  • Studiejobs – er relevant for mange af de studerende både de erhvervsøkonomiske og ingeniørstuderende
  • Praktik – mange af de studerende skal i praktiklignende forløb om efteråret, så virksomheder, der arbejder med rettidig omhu, vil lave aftaler med disse studerende i foråret. De ingeniørstuderende på bachelor laver typisk deres praktik om forår, og her kan der være enkelte, der endnu ikke har en aftale på plads.
  • Projekter – de studerende laver kontinuerligt projekter i samarbejde med virksomheder. Det anbefales virksomhederne at lave aftaler om disse et halvt år i forvejen, men enkelte studerende kan endnu mangle en opgave til forårssemesteret. Se mulighederne her.

Find ud af, om der er et match mellem din virksomhed og en mulig ny medarbejder over en kop kaffe - det er idéen bag MATCHDAY.

Det er gratis at deltage.
Tilmeld dig allerede i dag eller senest den 1. februar 2019.

Tilmeld dig her