Error loading MacroEngine script (file: Offer.cshtml)

Startmøde for iværksættere

tirsdag D. 12. marts 2019, kl. 16:30 - 18:30

DOKK1. Hack Kampmanns Plads 2 - Den store sal. 8000 Aarhus C

 

Sæt skub i din idé
Går du med tanken om at starte din egen virksomhed? Eller er du lige så stille startet op? Så bør du deltage i vores startmøde for iværksættere. 

Som navnet indbyder, afholder vi et startmøde med fokus på dig! Måske har du en hektisk hverdag, som gør det svært for dig at bruge den tid, du ønsker? 

Måske mangler du inspiration fra andre iværksættere, der er i samme båd som dig? Eller måske ønsker du et større netværk, som du kan sparre med? 

Vores opgave er at gøre springet lettere for dig. 
Startmøde for iværksættere har flere formål. Men ét af de vigtigste er at give dig en grundig introduktion til livet som iværksætter.

Du får svar på: 

  • Hvordan kommer jeg i gang?
  • Hvilken rækkefølge skal jeg gøre tingene i?
  • Hvordan træffer jeg valg, hvor jeg kan spare tid og penge?
  • Hvad gør jeg med regnskab, SKAT og moms?
  • Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge?
  • ... og meget mere. 

De næste skridt
Hvad skal du gøre for at komme videre? Der er meget hjælp og sparring at få på hjemmesider, ved arrangementer og ved personlig vejledning.

Vi giver dig et overblik over den hjælp, der findes til dig som iværksætter i Danmark. Under hele mødet kan du spørge og få svar på dine spørgsmål.

Flere i samme båd
Vi ved, at dit netværk betyder meget i forbindelse med at starte virksomhed. Derfor får du også mulighed for at møde andre i samme båd, som dig selv til mødet. Grib den oplagte mulighed for at udvide dit netværk. 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 12:00

Tilmeld dig her

Arrangementet er gratis.