Error loading MacroEngine script (file: Offer.cshtml)

Fra to til seks ansatte

Iværksættervirksomheden Signatur Arkitekter er udvidet med fire medarbejdere på kun halvandet år og med hjælp fra Væksthus Midtjylland er strukturen og en vækst-strategi på plads. Målet er 10-15 ansatte indenfor fem år.

(Casen er udarbejdet i 2017)

Det er gået stærkt, siden de to partnere Søren Nørgaard og Rikke Daugaard, der begge er arkitekter MAA, startede deres fælles firma Signatur Arkitekter i Hinnerup i marts 2016.  Halvandet år senere har de ansat fire medarbejdere.

Med seks arkitekter og bygningskonstruktører på tegnestuen er det muligt at byde på større og mere komplicerede opgaver. Lige nu er Signatur Arkitekter bl.a. i gang med en udvidelse af Hinnerup Badet, renovering af etageejendomme i Randers og etablering af smukt beliggende rækkehuse ved Gudenåen.

”Vores kompetenceniveau er løftet, for vi har ansat meget dygtige folk. Men fordi virksomheden er vokset så hurtigt, har vi haft behov for at sætte fokus på vores kultur og struktur, for vi vil være stærke på såvel det kreative, det tekniske og kvalitetssikringen ude på byggepladserne”, siger partner Søren Nørgaard.

Med hjælp fra Væksthus Midtjylland har Signatur Arkitekter løftet organiseringen af firmaet. De to partnere har valgt mellem tre tilbud på udvikling af en vækst-strategi og er blevet klogere på, hvordan og hvor meget virksomheden skal vokse de kommende år.

”Gennem et halvt års forløb har den konsulent, vi valgte, bidraget med viden og input og gjort os skarpere på, hvad Signatur Arkitekter er og tilbyder. Forløbet har været meget tilfredsstillende. Vi har fået fuld valuta for pengene og oveni nogle brugbare værktøjer som f.eks. et strategi-møde hvert halve år”, siger Søren Nørgaard.

Med strategi-møderne kan de to partnere sikre, at virksomheden er på rette spor frem mod målet, som er 10-15 ansatte indenfor fem år. Snart går en ny hjemmeside i luften, som skal trække endnu flere kunder og opgaver til arkitektfirmaet.

Casen kort

Udfordring: Behov for fokus på struktur og kultur i nystartet arkitekt-firma i vækst.

Løsning: Medfinan-siering til konsulent der har bidraget til at udvikle vækst-strategi.

Imidt-effekt: Klare mål for vækst og ny hjemmeside på vej i luften, som skal tiltrække endnu flere kunder og opgaver.