Error loading MacroEngine script (file: Offer.cshtml)

Ny total-leverandør til russiske landbrugs-projekter

Jyden Bur A/S er klar til at skabe et solidt fodfæste på det attraktive, men også krævende, russiske marked indenfor landbrugsprojekter.

(Casen er udarbejdet i 2014)

UDFORDRINGEN

Jyden Bur A/S i Vemb ved Holstebro producerer og sælger inventar- og teknologiløsninger til både svine-, kvæg- og fjerkræsektoren. Efter en overtagelse af MHJ groteknik i 2012 er Jyden Bur A/S nu blevet totalleverandør og kan dermed afgive tilbud på store udenlandske projekter.

Jyden Bur A/S eksporterer pt. til Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England, Rumænien, Ukraine, Slovakiet, Serbien og Baltikum. De har gennem et stykke tid også haft øje på det russiske marked, men været i tvivl om, hvordan de skulle gribe sådan et stort marked an.

Støtten til at få en fod indenfor på det russiske marked fik Jyden Bur A/S hos imidt.

FORLØBET

Jyden Bur A/S har med støtte fra imidt og Udenrigsministeriets eksportforløb Vitus Vækst gennemført et markedsbesøg i Rusland. Den såkaldte ’fact finding-tur’ bød på besøg hos forskellige kunder, forhandlere, brancheorganisationer mv. for at få et indtryk af markedet og få et input til at kunne definere en klar strategi for at trænge ind på det russiske marked.

IMIDT-EFFEKTEN

Jyden Bur A/S har nu fået forudsætningerne på plads til at sikre et solidt fodfæste på det russiske marked og er med en klar strategi parat til at udvide eksporten til Rusland.

Om forløbet hos imidt siger Export Manager John Kongsgaard:
”Den danske ambassade i Moskva har været helt fantastisk til dels at give en mere officiel blåstempling af vores virksomhed, men også til at skabe de rette kontakter og netværk, som er helt afgørende for at sikre en solid indtrængning på det russiske marked. Vi har nu et godt grundlag til at få lagt den rette strategi bl.a. med et lokalt setup og herefter benhård eksekvering over det næste års tid – det skal nok lykkes Jyden Bur A/S at opnå eksportsucces på rekordtid i Rusland.”

Om virksomheden

Virksomhed: Jyden Bur A/S
Ansatte: 120 ansatte
Kommune: Holstebro
Hjemmeside: www.jydenbur.dk

Casen kort

Udfordringen: At få vejledning til, hvordan man får et solidt fodfæste på et stort marked som Rusland.
Forløbet: Markedstur til Rusland, hvor Jyden Bur A/S har etableret et netværk og fået et indtryk af markedet, hvilket tjener som grundlag for at lægge en klar strategi.
imidt-effekten: Et solidt fodfæste i et stort land og en klar strategi for at trænge ind på det russiske marked.