Aduro fyrer op under trivslen og omsætningen

At holde et højt tempo og år efter år præstere vækst og flotte resultater kræver en del. Derfor investerer Aduro i samarbejde og trivsel.

UDFORDRINGEN

Aduro, der producerer højteknologiske brændeovne til kunder i hele Europa, har fart på. Siden etableringen i 2005 har der været fuld damp på væksten, og virksomheden kan se frem til sin femte kåring som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

For at holde de flotte væksttal er ejer Christian Skovbo bevidst om at passe godt på sine 21 medarbejdere. Samarbejde og trivsel er højt prioriteret.

FORLØBET

I flere år har Aduro inviteret medarbejderne til bl.a. Mols, Alperne og Norge som belønning for godt arbejde. Og i foråret 2013 hyrede Aduro med hjælp fra imidt et konsulentfirma til at planlægge og facilitere et forløb med både teambuilding, faglighed og socialt samvær på Mallorca.

”Vi lukker virksomheden i nogle dage og giver vores medarbejdere en god oplevelse som belønning, men derfor kan der jo også godt indgå et fagligt element, der kan gøre os endnu bedre”, siger Christian Skovbo.

Samtlige 21 medarbejdere har gennemgået tre dage med sjove, udfordrende og komplicerede opgaver. Resultaterne og oplevelserne har konsulentfirmaet efterfølgende hjulpet Aduro med at bearbejde, så den organisationsfaglige teori er implementeret i virksomheden i dag.

IMIDT-EFFEKTEN

”Forløbet har været rigtig godt, og det har styrket den gensidige tillid. Medarbejderne kender hinandens styrker og svagheder bedre, og det er et stort plus i en presset hverdag”, siger Christian Skovbo.

Han konstaterer, at Aduro har en meget lille udskiftning af medarbejdere, og det tyder på god trivsel. Og omsætningen slog igen rekord i 2014.

Om virksomheden

Navn: Aduro

Antal ansatte:
21

Branche:
Industri og produktion

Kommune:
Aarhus

Hjemmeside:
www.aduro.dk

Casen kort

Udfordring: At fastholde medarbejdernes motivation efter flere års travlhed og vækst.

Løsning:
Den årlige firmatur udbygges med teambuilding og øvelser, der styrker samarbejde og effektivitet i hverdagen.

imidt-effekt:
Trivsel, gensidig tillid og kendskab til hinandens styrker og svagheder. Og en omsætning, der igen slår rekord.

Tilmeld Nyhedsbrev